1 9 11 13 10 10 1

WEB Tasarım

Günümüz koşullarında web sayfaları kurumların ve kişlerin dışa açılan en önemli kapılarından biri haline gelmiştir. Hitap ettiğiniz kitleyle doğrudan temas kurabileceğiniz ve kurumunuzun kârlılığını arttırabileceğiniz en doğru, en ucuz ve en etkili yol web sayfasıdır. Ayrıca iyi tasarlanmış bir web sayfası aynı zamanda firmanızın dışarıdan görülen imajınıda artı yönde etkilemektedir.
WEB sayfasının kurumlar için nekadar önemli bir ihtiyaç olduğunun farkındalığıyla konuya son derece ciddi ve dikkatli yaklaşan firmamız konusunda uzman ekibimizle müşterilerimizin web konusunda tüm ihtiyaçlarını çok kısa sürede karşılamaktadır.

Tasarım müşterinin istekleri ile şekillendirilmektedir,
    Bilsis WEB ekibi olarak müşteri talep ve ihtiyaçlarını belirledikten sonra ekiplerimiz bir ön çalışma içine girer bu çalışmanın sonucunda oluşan sayfa müşteriye sunulur eğer müşteri sayfada herhangi bir değişiklik isterse itiraz edilmeden müşterinin tüm istekleri yerine getirilir. Her müşteri için ayrı tasarım ve kod oluşturulmaktadır.

Tüm istekleriniz anında yanıt bularak sayfada yer alacaktır,
    Sayfa tasarım sırasında yada sayfa tamamlanıp yayınlandıktan sonra, müşteriden gelen herhangibir değişiklik talebi hemen işleme konulup en geç 24 saat içinde sonuçlandırılacak ve müşteriye konu hakkında gerekli bilgilendirme yapılacaktır.

Tüm WEB sitelerinin yönetim paneli bulunmaktadır,
    Web sayfası tamamlanıp yayına konulduktan sonra sayfada yapılacak değişiklikler yönetim panelinden yapılmakta ve anlık olarak yayına verilmektedir.

2012© Malatya Bilsis Bilgisayar Ltd.Şti.